Vårtävling

Våren 2016`s tema är Experiment

Olika teman varje omgång. Inlämna 2 bilder digitalt, en färg och en monokrom. Levereras digitalt max 2000 x 2000 pixlar på klubbens mittersta dator. Tryck på mappen genväg Vårtävling. Där under finns 2 mappar med exempel på hur du gör. I bild mappen ska du lägga in din bild, ta den siffran som kommer i nummerordning och titeln på bilden som filnamn. Två bilder får var sitt nummer.

I den andra mappen ligger ett world-dokument där du tar samma nummer som i den andra mappen, skriver namnet på bilden och ditt namn. Glöm inte att lagra dokumenet. Detta med två mappar är för att vi sänder bilderna för bedömning anonymt till en annan klubb.

Bilderna bedöms sedan av en annan fotoklubb.

Inlämning 10 april. Redovisas 19 maj på medlemsmötet. Priser delas ut.

Tips! Torsdagen den 31 mars är det experimentfoto/ ministudio i klubblokalen. Passa då på att skapa dina bilder.

Senast uppdaterad: 18 januari, 2016 av Veronica