RIFO Riksförbundet Svensk fotografi jan 2017

RIFO sista inlämningsdagen: 26 januari.

Tävlingsregler och information om tävlingen se länken nedan: inbjudan.

Bilder ska inte laddas ned på klubbdatorn. Det ska ske direkt till RIFO på en länk under inbjudan och under registrering och uppladdning. Se vidare och där ligger även en länk till anmälan och uppladdning.

Där skapar var och en ett eget personligt konto där bilderna läggs upp. De som har lösenord sen förra året använder samma. Nya tävlingsdeltagare får skapa ett eget nytt konto. För detta krävs ett lösenord från klubben som kommer att stå på en lapp på klubbdatorn alternativt att ni mejlar tokami@spray.se eller tel nr till Veronica 0707 164 825.

OBS påsiktsbilder ska namnas med färdiga etiketter från RIFO och även laddas upp digitalt.

Rifo

RIFO inbjudan