Aktuellt

Nu är det som vackrast och jag hoppas att du har möjlighet att ta många fina bilder som kan publiceras i det årliga numret av Linslöss

Bidra med max 10 bilder, upplösning 300 ppi. Många medlemmar önskar mer upplysning om bilderna, bländare, slutartid, ISO och objektiv, för att lära sig mer om fotografins ädla konst. Det är inget tvång att ange någon data om bilden men det kan vara lärorikt för medlemmarna.

På klubbens dator D2 finns en mapp med namnet Linslöss 2017. I mappen finns en fil kallad mall, den kan du använda  för att skriva data om dina bilder. Skapa en ny mapp med ditt namn i Linslöss-mappen. Kopiera ner mall-filen till din mapp namnge den också med ditt namn, och ladda upp dina bilder.

Senast den 22 september vill vi ha dina bilder.

Om du behöver hjälp hör du av dig till Ann Marie Lövheden Höög, 076 130 78 57 eller på lovhedenfoto@icloud.com

Lycka till

Senast uppdaterad: 5 september, 2017 av Ann Marie Lövheden Höög

Den 17-18 juni är det en fotohelg i Botaniska trädgården. Fotografen Eva Wistemar föreläser där i ämnet ”Att se motiven ur ett annat perspektiv”.

Mer info på www.närbild.se

Detta kanske kan vara något för klubbens medlemmar att åka på!

Senast uppdaterad: 14 juni, 2017 av Annelie

Per dagens datum har föreningen 125 aktiva och betalande medlemmar, inkl familjemedlem.

De medlemmar som har betalat medlemsavgiften har möjlighet att ha ett användarkonto på hemsidan. Vi har tagit bort alla inaktiva medlemmar.

Om ditt konto av misstag har blivit raderat från hemsidan ber vi dig att ansöka på nytt.

Har du frågor kan du kontakta Ann Marie Lövheden Höög, 076 130 78 57 eller lovhedenhoog@gmail.com

Senast uppdaterad: 29 maj, 2017 av Ann Marie Lövheden Höög

Nu är det dags att planera inför Årets Bild. Temat för bilden är SPEGLING.

Vi vill ha din bild senast den 18 januari 2018.

Lycka till

Senast uppdaterad: 15 maj, 2017 av Ann Marie Lövheden Höög

Välkommen till Fotoeventet —

1-2 April Kulturens Hus i Ljungskile
Själva utställningen hänger 3-9 april

13 st fotografer ställer ut samt 5 av dessa kommer även att ha bildvisning under söndagen och berätta om sitt fotograferande. Tider för detta hittar ni under respektive fotograf. Tanken är att det kommer att vara en variation av bilder så att det täcker flera intressen. Utställningen kommer att gå i inspirationens tecken och passa för alla vare sig du är fotograf eller inte. Den kända författaren Pia Hagmar kommer att deltaga med sitt senaste bokprojekt om shetlandsponnyn Svante där Bengt Öberg tagit bilderna. Böcker kommer att finnas till försäljning och signering.

Klubben har fått 3 st fribiljetter och det är ”först till kvarn” som gäller. Anmälan till Göran via SMS 0707 444 230.   SLUT!

Senast uppdaterad: 23 mars, 2017 av Ann Marie Lövheden Höög

Senast uppdaterad: 18 september, 2012 av Patrik