Två medlemmar ur ABF FK håller kursen mellan 09.00 – 13.00 c:a i Stora rummet.

Senast uppdaterad: 13 november, 2017 av Göran Gärberg

Välkommen att delta i Västsvenska FotoExpon 2018. Senast torsdagen den 26 oktober vill vi ha dina bilder. Bilderna lämnas på klubben.

Regler bifogas

Tävlingsinbjudan-Västsvenska-FotoExpon-2018

Senast uppdaterad: 21 oktober, 2017 av Ann Marie Lövheden Höög

Vi bedömer internationell tävling mellan 09.00 och 14.00.

Respektera uppställd teknik i Stora rummet.

Senast uppdaterad: 18 oktober, 2017 av Göran Gärberg

Nu är det som vackrast och jag hoppas att du har möjlighet att ta många fina bilder som kan publiceras i det årliga numret av Linslöss

Bidra med max 10 bilder, upplösning 300 ppi. Många medlemmar önskar mer upplysning om bilderna, bländare, slutartid, ISO och objektiv, för att lära sig mer om fotografins ädla konst. Det är inget tvång att ange någon data om bilden men det kan vara lärorikt för medlemmarna.

På klubbens dator D2 finns en mapp med namnet Linslöss 2017. I mappen finns en fil kallad mall, den kan du använda  för att skriva data om dina bilder. Skapa en ny mapp med ditt namn i Linslöss-mappen. Kopiera ner mall-filen till din mapp namnge den också med ditt namn, och ladda upp dina bilder.

Senast den 22 september vill vi ha dina bilder.

Om du behöver hjälp hör du av dig till Ann Marie Lövheden Höög, 076 130 78 57 eller på lovhedenfoto@icloud.com

Lycka till

Senast uppdaterad: 5 september, 2017 av Ann Marie Lövheden Höög

Den 17-18 juni är det en fotohelg i Botaniska trädgården. Fotografen Eva Wistemar föreläser där i ämnet ”Att se motiven ur ett annat perspektiv”.

Mer info på www.närbild.se

Detta kanske kan vara något för klubbens medlemmar att åka på!

Senast uppdaterad: 14 juni, 2017 av Annelie

Senast uppdaterad: 18 september, 2012 av Patrik