Dags att planera för Linslöss 2017

Nu är det som vackrast och jag hoppas att du har möjlighet att ta många fina bilder som kan publiceras i det årliga numret av Linslöss

Bidra med max 10 bilder, upplösning 300 ppi. Många medlemmar önskar mer upplysning om bilderna, bländare, slutartid, ISO och objektiv, för att lära sig mer om fotografins ädla konst. Det är inget tvång att ange någon data om bilden men det kan vara lärorikt för medlemmarna.

På klubbens dator D2 finns en mapp med namnet Linslöss 2017. I mappen finns en fil kallad mall, den kan du använda  för att skriva data om dina bilder. Skapa en ny mapp med ditt namn i Linslöss-mappen. Kopiera ner mall-filen till din mapp namnge den också med ditt namn, och ladda upp dina bilder.

Senast den 22 september vill vi ha dina bilder.

Om du behöver hjälp hör du av dig till Ann Marie Lövheden Höög, 076 130 78 57 eller på lovhedenfoto@icloud.com

Lycka till

Detta inlägg hör till kategorierna Anslagstavlan. Direktlänk till inlägget.